این غذا‌ها ارزش دارویی فراوانی دارند-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

این غذا‌ها ارزش دارویی فراوانی دارند

یک رژیم غذایی همراه با لبنیات به ویژه برای افراد مسن‌تر که به منظور پیشگیری از پوکی استخوان به کلسیم بیشتری نیاز دارند، اهمیت بیشتری دارد. این رژیم غذایی می‌تواند سلامت استخوان‌ها، عملکرد ماهیچه‌ها و به طور کلی سلامت عمومی را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مواد معدنی حیاتی از جمله کلسیم، پروتئین و ویتامین‌های D و B ۱۲ در محصولات لبنی یافت می‌شوند. این محصولات همچنین فسفر، منیزیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. لبنیات به اشکال مختلفی مانند شیر، پنیر، ماست و کره وجود دارد. هرکدام نیز از نظر مشخصات تغذیه‌ای متفاوت هستند و در صورت مصرف متعادل، می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند. در این مطلب به فهرستی از محصولات لبنی اشاره می‌کنیم که می‌توان در رژیم غذایی روزانه از آن‌ها استفاده کرد.

شیر

شیر منبع مهمی از پروتئین، کلسیم و ویتامین‌های B ۱۲ و D است این ماده مفید غذایی همچنین حاوی فسفات و پتاسیم است. می‌توانید شیر را به تنهایی بنوشید، آن را به قهوه یا چای اضافه کنید یا از آن در انواع دستور العمل‌های آشپزی استفاده کنید.

پنیر

یکی دیگر از منابع غنی پروتئین و کلسیم در محصولات لبنی پنیر است. این ماده خوراکی محبوب حاوی روی، ویتامین A و ویتامین B ۱۲ است. پنیر می‌تواند به عنوان ماده غذایی اصلی یک صبحانه، میان وعده، رویه پیتزا و پاستا یا افزودنی به ساندویچ مورد استفاده قرار گیرد.

ماست و پروبیوتیک‌ها

کلسیم و پروتئین، که برای سلامت کلی ضروری هستند، همگی در ماست یافت می‌شوند. پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های خوبی هستند که می‌توانند به حفظ سلامت روده کمک کنند. می‌توانید ماست را به تنهایی، به همراه غذا، به صورت خام، اسموتی یا به عنوان رویه جو و میوه میل کنید.

کره

کره یک منبع چربی است که می‌تواند در حد متعادل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم که شامل چربی‌های اشباع شده است استفاده شود. شما نباید مصرف آن را افزایش دهید، بلکه فقط در صورت لزوم مصرف آن را در حد تعادل حفظ کنید. همچنین می‌توان کره را به دستور پخت انواع غذا‌ها اضافه کرد یا به عنوان چربی جایگزین روغن در پخت و پز استفاده کرد یا روی نان پخش کرد.

مزایای سلامتی مصرف لبنیات
محصولات لبنی برای زندگی روزمره حیاتی هستند و منابع غنی از کلسیم، پروتئین و ویتامین‌های ضروری مانند ویتامین D و B ۱۲ هستند. آن‌ها استخوان‌ها را تقویت می‌کنند، از عملکرد ماهیچه‌ها حمایت کرده و به حفظ سلامت کلی کمک می‌کنند. در این بخش به برخی از فواید مصرف لبنیات اشاره می‌کنیم.

سلامت بیشتر استخوان‌ها
محصولات لبنی و شیر منابع قابل اطمینان کلسیم هستند، زیرا بدن می‌تواند به راحتی کلسیم موجود در آن‌ها را جذب و استفاده کند. مصرف مقدار مناسب محصولات لبنی در روز می‌تواند باعث رشد و سلامت طولانی مدت استخوان شود.

کاهش فشار خون
برای کسانی که فشار خون بالایی دارند، رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات، محصولات لبنی کم چرب و غذا‌هایی با محتوای چربی اشباع کل کمتر به اندازه برخی دارو‌های تجویزی مفید است.

سلامت بیشتر روده
پروبیوتیک‌ها، که در ماست وجود دارند، مزایای سلامتی زیادی دارند. مصرف پروبیوتیک‌ها می‌تواند میزان باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش وهمچنین سلامت عمومی را تقویت کند و احتمال ابتلا به برخی بیماری‌ها را کاهش دهد. /همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار